Cukromer WHT, v krabičke
Cukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie cukornatosti a zrelosti vykvaseného ovocia.
Podobné produkty
185.77 € Nôž náhradný na drvič Strend Pro EFC-2,
7.18 € Sitko na šrotovník Strend Pro, na obilie, 7,0 mm
402.19 € Drvič Strend Pro EFC-1, na ovocie, jablká, 1100 W, 15 lit., 400 kg/h, 55x55x104 cm
373.46 € Nôž náhradný na drvič Strend Pro EFC-1, nôž 3
21.55 € Spodný násypník na šrotovník Strend Pro, na obilie
95.76 € Mlynček Strend Pro OD-53207L na ovocie, nerez, 7 lit., kovový stojan