Kvasinky vínne, univerzálne, 10 g/50 l
Kvasinky na kvasenie muštu a rmutu, použitý druh kvasiniek Saccharomyces cerevisiae, ktorý je z ekolologického prostredia.
Návod:
10 g kvasiniek rozpustíte v 1 dcl zmesi muštu a vody (pomer 1/3 : 2/3) o teplote 35 - 40°C. Zmes za občasného premiešania necháte stáť 20 minút a následne vlejete do muštu, rmutu.
Dávkovanie:
10 g kvasiniek je určených na 50 L muštu, rmutu.
Vlastnosti:
- kvasná teplota 12 - 34°C
- účinnosť do 13,5 obj. % alkoholu.
Podobné produkty
5.51 € Prepravka na ovocie a zeleninu M20, 48 lit., max. 20 kg, 60x40x21.5 cm, perforovaná, PE
32.79 € Hadica Cellfast 20-404, 10/13 mm, potravinárska, bal. 50 m
1.18 € Lišta Harvester FP06, náhradné drevo, diel F
0.72 € Sol živná, 10 g
13.66 € Nôž náhradný na drvič Strend Pro EFC-1, nôž 2
382.54 € Drvič Strend Pro EFC-1, na ovocie, jablká, 1100 W, 15 lit., 400 kg/h, 55x55x104 cm
4.13 € Prepravka na ovocie a zeleninu M10, 21 lit., max. 10 kg, 60x40x15 cm, perforovaná, PE
72.86 € Lis Robix BS-06 S, na hrozno
4.28 € Demižón Strend Pro Stella, 3 lit., sklenený na víno a pálenku s uzáverom
5.87 € Cukromer WHT, v krabičke